Омбре в Черкасах: види та ціна в салоні

Омбре в Черкасах: види та ціна в салоні

Якщо Ви бажаєте додати своїй зачісці свіжості чи екстравагантності, але не готові на кардинальну зміну кольору волосся, фарбування в техніці омбре у виконанні кращих майстрів салону краси Divili в центрі Черкас приємно Вас здивує.

Фарбування у техніці Омбре – бьюті- тренд

Омбре – оОмбре в Черкассах фотодна із найделікатніших технік, коли світла фарба контрастного до натурального кольору волосся наноситься не по всій довжині, а із середини донизу. Це створює цікавий перехід від темнішого відтінку при коренях до світлішого на кінчиках.  Таке фарбування ідеальне для літнього образу, адже дозволяє за бажання створювати грайливі локони, ефектні хвости чи милі плетіння, які не потрібно ховати під головним убором. Омбре допоможе підкреслити найгарніші риси обличчя, візуально додати ефект сяяння та омолодження.

 

Ціна Омбре в Черкасах в салоні Divili

Ціна Омбре залежить від довжини волосся та засобів, що використовуються в салоні. Майстри салону краси Divili використовують професійні засоби, аміачні та без аміачні фарбники з великою палітрою кольорів та відтінків.

 

Сомбре (софт омбре) в Черкасах

А якщо забажаєте зробити перехід між відтінками плавним і природнім, схожим на ефект вигорання на сонці – завдяки розтягуванню фарби професійні колористи зможуть розмити межу між відтінками і вийде Софт Омбре. Таке фарбування за доступною ціною можна робити навіть дітям, адже корінь залишається непофарбованим.

 

 

Сомбре Черкаси цінаКольорове Омбре

Кольорове Омбре підійде сміливим дівчатам. Досвідчені колористи Divili запропонують Вам яскраві відтінки рудого, рожевого, блакитного або зеленого кольору. Такі акценти завжди виглядають оригінально і сучасно. А найтрендовіший вид коломбре – світлий корінь і затемнені кінчики, це поєднання дуже популярне серед зірок.

 

Гра темного і світлого, мерехтіння тіней у волоссі – завдяки фарбуванню Омбре в салоні Divili  в Черкасах  Ви матимете неперевершений вигляд і гарний настрій. А ціна на таку послугу залежить від довжини та густоти Вашого волосся. Проте, запевняємо, що найвищий рівень майстерності наших колористів дозволяє використовувати мінімально необхідну кількість фарби для найкращого результату.

В результаті фарбування в техніці Омбре можна не боятися відрісших коренів та залишатися стильною та вільною від фарби, фарбуючись тоді, коли душа забажає. Таке фарбування чудово виглядає на волоссі будь-якої довжини.

Отримати консультацію