Лазерна епіляція ніг в Черкасах: ціни  MОVEO

Лазерна епіляція ніг в Черкасах: ціни MОVEO

Рішення позбавитись небажаного волосся на ногах  – одне із найважливіших у житті жінки. Особливо, коли вибір зроблений на користь надійного та доказового методу лазерної епіляції.

 

Епіляція ніг на Олександритовому лазері в Черкасах

В салоні Diviliі в центрі Черкас Ви можете провести лазерну епіляцію на олександритовому лазері MОVEO за доступною ціною. Ви зможете обрати будь-яку зону ніг: стегна або тільки внутрішня чи зовнішня поверхня стегон, гомілки, коліна. Також є комбіновані вигідні пропозиції: ноги повністю, гомілки+коліна.

Ціна процедур лазерної епіляції ніг в Черкасах в Divili:

Ноги повністю - 1800 грн.

Стегна -1000 грн.

Внутрішня частина стегон - 550 грн.

Гомілки і коліна - 950 грн.

Гомілки без колін - 800 грн.

Коліна - 150 грн.

 

Як це працює

 За допомогою лазерного променю визначеної довжини хвилі в волосяному фолікулі викликається контрольоване нагрівання меланіну – пігменту шкіри. Поглинаючи лазерну енергію, меланін нагрівається та руйнує клітини, які відповідають за живлення  волосини, не пошкоджуючи сусідні тканини. Не отримуючи поживних речовин, волосина випадає «з коренем» і більше не росте.  

Під час процедури на очищену шкіру наноситься прозорий гель, який допомагає лазеру краще проникати всередину шкіри та захищає поверхню від температурного впливу. Після цього майстер прикладає до шкіри маніпулу - легку частину аппарату, через яку імпульс передається вглиб шкіри. Поступово обробивши всю площу обраної зони, залишки гелю витираються і наноситься Пантенол.

          

Як підготуватись до епіляції ніг лазером

Запланувавши візит до лазерного спеціаліста, варто врахувати кілька моментів, щоб отримати бажаний ефект:

  • За 3 тижні до процедури волосся на ногах не можна видаляти ніяким способом, окрім гоління;
  • За 10-14 днів варто уникати засмагання на сонці, в солярії, використовувати креми для автозасмаги;
  • За 2-3 дні на шкіру не можна наносити спиртовмісні засоби;
  • За 2-3 дні до процедури варто утриматись від відвідування бані, сауни, басейну та проведення пілінгу чи інших процедур, що травмують поверхню шкіри.

Ефект від лазерної епіляції ніг

Досягнення тривалого ефекту гладенької шкіри на ногах за доступною ціною в Черкасах гарантоване завдяки найсучаснішому апарату MOVEO від італійської компанії DEKA, великому досвіду наших спеціалістів і дотримання високих стандартів дезінфекції та гігієни. В залежності від кольору шкіри, волосся та індивідуальних особливостей організму може знадобитись проведення 6-12 процедур з інтервалом в 1 місяць.

 

В чому особливість видалення волосся на ногах олександритовим лазером

В апаратах для лазерної епіляції обов’язково використовується  прозорий елемент, через який проходить лазерний промінь. Серед сотень природніх і синтетичних матеріалів саме олександрит проводить лазерну енергію максимально ефективно.  Тому лазерна епіляція ніг (гомілок, стегон, колін, ніг повністю) сучасним олександритовим лазером з технологією MOVEO дозволяє позбутись небажаного волосся:

  • Безболісно
    Завдяки охолоджуючому сапфіровому наконечнику шкіра не перегрівається і сеанс проходить комфортно;
  • Результативно
    Маніпула переміщується плавними рухами, дозволяючи обробити кожну ділянку шкіри кілька разів для 100%-го руйнування меланіну та швидкого оброблення великих зон;
  • Універсально

За допомогою технології MOVEO волосся видаляється будь-якого кольору, навіть найсвітліше на шкірі будь-якого фототипу.

 

 

Отримати консультацію